Wat leuk dat je erover nadenkt om lid te worden van Jeduthun! Alle mannen en jongens vanaf 16 jaar zijn van harte welkom om ons koor te komen verrijken. Wil je meer over ons te weten komen, kijk dan eens op onze Over ons-pagina!

Misschien zit je nog met een heleboel vragen over ons koor, onze overtuiging, hoe het in zijn werk gaat en of jij wel geschikt bent om lid te worden van Jeduthun. Daarvoor verwijzen we je graag door naar de Veelgestelde vragen-pagina, waar je antwoord vindt op bijna al jouw vragen.

Lid worden van Jeduthun

Ben je overtuigd, of wil je het gewoon eens proberen? Kom dan op maandagavond rond 20.00 uur naar het zalencomplex achter de kerk van de Gereformeerde Gemeente in Krabbendijke. Onderaan deze pagina staat een kaartje met de locatie en het adres. Er is voldoende gratis parkeerruimte op de parkeerplaats tegenover de kerk. De repetities zijn in de zalen links achterom de kerk. 

Kom je liever niet onaangekondigd naar jouw eerste van hopelijk vele repetitieavonden, vul dan het contactformulier op deze pagina in. Onze voorzitter neemt dan zo snel mogelijk contact met je op! Je lidmaatschap regelen we op de repetitieavond zelf.

Let op: bovenstaande geldt onder normale omstandigheden. In verband met het coronavirus willen we je vragen altijd vooraf je gegevens en bericht achter te laten, zodat we het op een veilige manier kunnen regelen.

Vragen?

Als je na het bezoeken van de Veelgestelde vragen-pagina en bovenstaande nog steeds vragen hebt, kun je het contactformulier hieronder invullen. Dan zullen we zo snel mogelijk op jouw vraag reageren!